POWERED BY APPALBANIA

Aplikacioni eshte i ngjashem me NETFLIX dhe eshte FALAS

Funksionon VETEM ne Platformen ANDROID !!
! ! ! APLIKACIONI NUK ESHTE I KRIJUAR NGA NE ! ! !

Ne fillim duhet te instaloni AMPlayer !
Shkarkoje Ketu!