Krijo Webin

Tend SOT !

Sherbimet Tona

Krijojme Website

Dizajn modern dhe responsive për çdo pajisje smartphone ose tablet.

Maintenance

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online.

Hostim & Servera

Shërbimi i hostimit më i shpejtë dhe më i sigurtë me teknologjinë më të fundit.

POS Management

Digital Menu

Social Media Management

E-Commerce

Our Works

Financial-Ship
Premti.al
Kshb.gov.al
VisiDent
Team

Profesional, Modern dhe i Shpejtë.

Biznesi juaj ka nevojë për një website modern dhe unik të ndërtuar nga profesionistë.  

In Our Plan’s We Offer:

  • Ndërtimin & Dizenjimin
  • Web Hosting
  • Social Media Management
  • Digital Marketing
  • Email-e Zyrtare
  • Regjistrim Domain
  • Mirëmbajtje 24/7
  • Instalimi Falas
Message was sent successfully
We Will be in Touch Soon !